آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 124
بازدید ماه : 346
بازدید کل : 48358
تعداد مطالب : 491
تعداد نظرات : 134
تعداد آنلاین : 1
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
فارغ التحصیلان رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی پس از پایان تحصیلات، بسته به تواناییهای فردی و علمی خود، می توانند مسوولیتهای متفاوتی
نظیر:
مدیریت تولید کارخانجات،مسئولیت فنی، مسئولیت آزمایشگاهها، انجام فعالیتهای تحقیقاتی برای بهبود کیفیت تولیدات غذایی، ساخت محصولات جدید،
افزایش تولید، کاهش ضایعات، بسته بندی و ارائه مشاوره علمی به واحدهای تولیدی و فعالیتهای مرتبط دیگری را بر عهده گیرند. بدیهی است که نقش
متخصصان این رشته در جلوگیری از اتلاف سرمایههای ملی، با کاهش ضایعات کشاورزی از طریق تبدیل آنها به فرآورده های غذایی مطلوب و مورد
تأیید استانداردهای جهانی و ارزآوری از طریق صادرات این محصولات بر هیچ کس پوشیده نیست.
این نظر توسط شهاب در تاریخ 1393/2/7/7 و 16:44 دقیقه ارسال شده است | |||
[Comment_Gavator] |
http://gloriousteam.loxblog.ir/ |